Choko popcakes

12 portioner

Ingredienser
1 pose EASIS Chokolade kagemix
1½ dl vand
35 g margarine
200 g friskost light 4%
80 g EASIS Solbærmarmelade

1 plade EASIS Mørk belgisk chokolade
50 g frysetørrede bær fx hindbær

Sådan gør du
1. Bag kagen efter anvisning på pakken og afkøl kagen.
2. Kom kage, friskost og marmelade i en foodprocessor og kør godt sammen.
3. Rul 24 faste kugler og kom dem på en lille pind.
4. Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikroovn.
5. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og derefter i frysetørrede bær.
6. Stil kagerne i køleskabet - gerne et par timer, til de er helt kolde.

Tips
Lav en halv portion popcakes og frys resten af kagemassen ned til en anden gang.

Næringsindhold pr. portion (70 g):
Kcal 136
Protein 5,2 g
Kulhydrat 15 g
Fedt 6,4 g
Kostfibre 8,9 g

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 814 kJ/194 kcal
Fedt 9,1 g
Kulhydrater 21 g
- heraf sukkerarter 4,9 g
- heraf sukkeralkoholer 5,8 g
Kostfibre 13 g
Protein 7,4 g
Salt 0,16 g