Fiskekrebinetter

1 portion à 494 g

Ingredienser:
Ca. 100g tilberedt fisk (f.eks. torsk eller laks)
100g tilberedt rodfrugter (f.eks. gulerod, selleri eller kartoffel)
1 æg
2 tsk. groft mel
salt & peber
1 spsk. hakkede krydderurter; f.eks. dild og/eller purløg
1 spsk. grov rasp
1 tsk. fedtstof til stegning

Thousand Island dressing
2 tsk. EASIS ketchup
50 g fiskekrebinetter
1 tsk. karry
½ tsk. paprika
¼ tsk. tabasco
Salt & peber

150 g blandet grøn salat
30 g rugbrød

Sådan gør du:
Mos de kogte grønsager groft med en gaffel og bland den tilberedte fisk i. Rør ægget heri, sammen med mel, salt, peber og hakket krydderurt. Form krebinetter af farsen - de må godt være lidt rustikke.  Kom rasp en lille tallerken og vend krebinetterne heri. Steg i fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Server fiskekrebinetterne sammen med grøn salat, dressing og rugbrød.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 102 kcal/425 kJ
Fedt 4,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrater 8,1 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 6,7 g
Salt 0,22 g

Relaterede produkter