Grøntsagsreder med pocheret æg

Ingredienser:
75 g gulerod
75 g kartoffel
5 g rapsolie
1 æg
1 tsk EASIS Tomat Kecthup
1 tsk eddike
Lidt salt

Sådan gør du:
Lav spaghetti af grøntsagerne med en Spirelli eller riv grøntsagerne så groft som muligt og i så lange strimler som muligt.
Pres overflødig væde væk med hænderne.
Vend grøntsagsstrimlerne i olie og salt og form dem derefter som 'reder' på et stykke bagepapir. Bages ved 200 grader i ca 15 minutter til 'rederne' er gyldne.

Bring en gryde vand i kog og tilsæt lidt eddike til vandet. Pocher ægget i ca 5 minutter, til ønsket konsistens.

Server det pocherede æg ovenpå grøntsagsreden med lidt ketchup.

Tips: Du kan også bruge squash sammen med gulerødder og kartofler.

Næringsindhold pr. portion (208g):
Kcal 210
Protein 7,9 g
Kulhydrat 20 g
Fedt 11 g
Kostfibre 3,3 g

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 422 kJ / 100,9 kcal
Fedt 5,3 g
Kulhydrater 9,6 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 3,8 g

Relaterede produkter