Is med sprøde hindbærplader

Du kan få mange slags bærstøv/frysetørrede bær i specialbutikker eller på nettet. Det er fint at pynte desserter med disse eller til at pifte yoghurten op med.

1 portion

Ingredienser:
1 æggehvide
1 spsk EASIS Perfect Florsød
2 tsk hindbærstøv (frysetørret, pulveriseret hindbær)
80 g EASIS Vanilleis
30 g friske hindbær

Sådan gør du:
1. Pisk æggehviden helt stiv med Perfect Florsød og hindbærstøv. Smør det tyndt ud på bagepapir og tør det i en 140° varm ovn i ca 45 minutter, uden at det bruner alt for meget.

2. Anret isen med friske hindbær og hindbærpladerne, der er brækket i stykker. Du kan også mose hindbærrene til en hindbærsauce.

Næringsindhold pr. portion (170 g):
Kcal 132
Protein 7,2 g
Kulhydrat 20 g
Fedt 3,9 g
Kostfibre 11 g

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 326 kJ/78 kcal
Fedt 2,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrater 12 g
- heraf sukkerarter 5,8 g
- heraf sukkeralkoholer 12 g
Kostfibre 6,4 g
Protein 4,2 g
Salt 0,11 g