Jordbærtærte med marcipanbund

Sommerklassikeren i en version uden tilsat sukker.

1 tærte

Ingredienser:
Bund:
150 g EASIS Marcipan (1 rulle)
75 g Perfect Fit
50 g mandel eller kokos mel
2 tsk. bagepulver
3 tsk. vaniljepulver
2 tsk. FiberHUSK
3 æg

Topping:
50 g EASIS Mørk eller lys belgisk chokolade
Ca. 250 g jordbær  

’Creme’:
Anvend EASIS kagecreme ELLER lav følgende creme:
4 spsk. yoghurt naturel
2 tsk. vaniljepulver
4-5 dråber Perfect Sød eller andet sødemiddel efter smag

Sådan gør du:
Bund:
Bland først de tørre ingredienser grundigt. Pisk æggene sammen og mos blandingen med marcipanen. Det hele æltes godt sammen og hældes i en kageform. Bages i ovnen på 175 grader i cirka 18-20 minutter.
Afkøl på en rist.

Topping:
EASIS mørk eller lys chokolade smeltes (over vandbad eller i microovnen) og smøres på, når kagen er afkølet. Lad kagen afkøle igen til chokoladen er stivnet.

Bland i mellemtiden yoghurt, vanilje og Perfect Sød (eller anvend EASIS kagecreme). Smør det på kagen og top med jordbær.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 798 kJ / 131 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrater 8,2 g
- heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 18 g
Protein 8,1 g
Salt 0,02 g