Kokos pannacotta med abrikosmarmelade

6 portioner

Ingredienser:
1 ds kokosmælk
2 spsk rom
1 vaniljestang
2 ½ dl mandeldrik (usødet)
65 g Maizena majsstivelse
30 g EASIS Perfect Multisød

2 spsk EASIS Abrikosmarmelade
6 stk EASIS Cookies

Pynt
spiselige blomster

Sådan gør du:
Kom kokosmælk og rom i en lille gryde. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom både stang og korn i gryden og varm forsigtigt op til knapt kogepunkt. Tag gryden af varmen. Pisk mandeldrik sammen med Maizena. Kom blandingen i gryden og varm op igen og lad simre i ca 4 minutter til en tyk creme. Tilsæt sødemiddel. Fisk vaniljestangen op og fordel massen i 6 glas.

Stil pannacottaen koldt i mindst 3 timer. Vend ud på en tallerken og server med abrikosmarmelade, der er fortyndet med lidt vand til en flydende konsistens. Pynt med lidt spiselige blomster og server med cookies.

Tips
Undlad cookies for en glutenfri variant.

Næringsindhold pr. portion (150 g):
Kcal 205
Fedt 13 g
Kulhydrat 23 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 2,1 g

Næringsindhold Per 100 g
Energi 575 kJ/137 kcal
Fedt 8,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,9 g
Kulhydrater 15 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
- heraf sukkeralkoholer 4,8
Kostfibre 1,9 g
Protein 1,4 g
Salt 0,08 g