Marcipansnitter

(7 portioner/21 stk.)

Ingredienser
75 g (1/2 rulle) EASIS Marcipan
1/2 tsk stødt kanel
20 g EASIS Smørepålæg
30 g hasselnødder

Sådan gør du:
1. Ælt marcipanen godt sammen med kanelen og rul den ud til en plade på ca. 1/2 cm tykkelse.
2. Del pladen i 2 og smør den ene halvdel med EASIS Smørepålæg.
3. Skær hver halvdel til ca. 21 ruder og læg en halvdel uden Smæørepålæg oven på en halvdel med Smørepålæg.
4. Hak hasselnødder fint og drys dem ovenpå marcipanruderne.

Tilberedningstid / Arbejdstid
Ca. 10 min. /10 min.

Tips
Tilsæt kokosflager eller kanel til smørepålæg'en for at få variation i snitterne.

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 2123 kJ/507 kcal
Fedt 37 g
Kulhydrater 20 g
- heraf sukkerarter 4,4 g
Kostfibre 24 g
Protein 12 g
Salt 0,02 g