Marengs med creme og bær

Disse marengs med creme og bær er et rigtig godt bud på en dessert. Marengsene eller fuglereder, som de også kaldes, er super lækkert med friske bær og creme. Marengs plejer at være baseret på æg og sukker - men denne er selvfølgelig uden tilsat sukker. Vi foreslår du serverer dem med EASIS Kagecreme og friske bær.

4 portioner

Ingredienser
2 æggehvider
1 spsk EASIS Perfect Florsød
et lille nip salt
1/4 tsk EASIS Perfect Sød
lidt citronsaft

1 portion EASIS Kagecreme (55 g færdig creme)

Pynt
100 g friske blåbær eller andre bær
spiselige blomster, mynte eller citronmelisse

Fremgangsmåde
Kom æggehviderne i en skål med et nip salt.
Pisk med en elpisker og tilsæt florsød og et par dråber flydende sød. Forsæt med at piske til en fast glat marengsmasse. Pisk lidt citronsaft i.

Fordel marengsmassen i 4 store klatter på bagepapir på en bageplade. Bag i en 110° varm ovn i ca 1 time. Køl marengsene af.

Lav kagecremen efter anvisning på posen.

Læg en klat creme på hver marengs og pynt med bær, spiselige blomster og mynteblade.

TIPS: Kan også serveres med EASIS Vaniljeis i stedet for kagecreme.
Relaterede varer
Luk