Påskebrød med æg

8 stk. à 185g

Ingredienser
Dej:
1½ dl skummetmælk
50 g gær
30 g EASIS Perfect Fit
½ tsk. salt
30 g vegetabilsk olie
1½ æg
400 g hvid hvedemel
1½ tsk. safran

Fyld:
8 hårdkogte æg
½ æg til pensling

Tilbehør:
150g parmaskinke
EASIS Tomat Ketchup

Sådan gør du
Lun mælken til den er fingervarm.
Tilsæt safran og lad den stå et par minuttet til farven trækker ud.
Opløs gæren i mælken og tilsæt salt og olie.
Æggene piskes i blandingen. Perfect Fit og mel blandet og vendes heri.
Dejen æltes til den er jævn og elastisk.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 40 min.
Ælt herefter dejen igen og form den til 8 små boller som trilles til lange pølser og formes, så de danner en løkke. Pres et kogt æg ned i hvert brød. Pensl brødene med æg og lad dem efterhæve i 30 min.

Brødene bages ved 180 grader i ca. 12 min.
Server brødene sammen med parmaskinken og ketchup.

1 portion (185g) indeholder
383 kcal
16 g fedt
33 g kulhydrat
8,4 g kostfibre
24 g protein

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 946 kJ / 226 kcal
Fedt 8,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,9 g
Kulhydrater 21 g
- heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 5,5 g
Protein 13 g
Salt 0,94 g