Pølsehorn med yoghurt

10 stk.

Ingredienser:
10 stk. små kyllingepølser
15 g fiberhusk
10 g EASIS Perfect Fit
70 g fedtreduceret mandel mel
3 æg
200 g yoghurt naturel
salt
bagepulver
Evt. EASIS Tomat Ketchup

Sådan gør du:
Steg pølserne kort på panden.
Bland de tørre ingredienser godt sammen i en skål.
I en anden skål piskes æggene med yoghurt og en lille sjat vand.
Bland de tørre og de våde ingredienser grundigt sammen.
’Form’ dejen om pølserne og læg dem på en bageplade.
Top evt. pølsehornene med chiafrø eller andet

Bag dem i ovnen på 200 grader i cirka 20 min. (evt. de sidste par minutter på grill)

Næringsindhold pr. stk. (74g):
549 kJ  131 kcal
10 g protein
1,4 g kulhydrat
4,3 g kostfibre
8,6 g fedt

Næringsindhold Pr. 100g
Energi 737 kJ / 176 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,9 g
Kulhydrater 1,9 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 5,8 g
Protein 13 g
Salt 0,05 g

Relaterede produkter