Grillet forel med grønsager

Det er jo svært at veje fiskekødet af på en forel, men en lille forel passer til et middagsmåltid.

(1 portion)

Ingredienser:
1 lille forel
salt & peber
citronskiver

1 tsk olie til stegning

Tilbehør:
100 g små gulerødder med top
75 g forårsløg i små stykker
50 g sukkerærter
salt & peber
hakket persille

Sådan gør du:
Åbn bugen på forellen. Drys med salt og peber og læg citronskiver ind i. Herefter pakkes forellen ind i folie. Læg pakken med forellen på en varm grill og grill den i ca 10-18 minutter. Den kan også kommes i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader.

Varm olien op i en gryde og sauter alle grøntsagerne heri i et par minutter. Krydr med salt og peber. Til sidst kommes den hakkede persille i.

Ved serveringen lægges grøntsagerne og forellen på et fad.

Næringsindhold Pr. 100 g
Energi 406 kJ/ 97 kcal
Fedt 4,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrater 4,6 g
- heraf sukkerarter 2,2 g
- heraf sukkeralkoholer 0 g
Kostfibre 2,1 g
Protein 9,3 g
Salt 0,07 g